juni 10, 2016 8:06 am

Print

 

 

FysioDanmark er blevet fornyet.

Vi har fået nyt logo og fælles navn på landsplan.

 

– Vi har været en del af FysioDanmark i en årrække og er glade for at kæden nu har fået vokseværk med nye samarbejdsklinikker, der alle går under samme navn.

– Vi er mega stolte over at vi sammen med 600 gode, dygtige kollegaer er gået sammen om at skabe Danmarks største og stærkeste kæde indenfor sundhed, behandling og genoptræning.

– Det handler først og fremmest om at fremtidssikre klinikken gennem kvalitet, høj faglighed og en erkendelse af, at sammen med andre står vi stærkere.

– Ved at være en del af FysioDanmark sikrer vi i endnu højere grad, at vi hele tiden er ajour med nye behandlingsmetoder og tilbud inden for sundhedsfremme og træning. Ligesom vores personale gennem fælles kurser og uddannelse i fremtiden altid er klædt på til at levere den bedst tænkelige behandling til patienterne.

– Dernæst har FysioDanmark meget høj fokus på måling af patienttilfredshed og løbende opfølgning på behandlingerne. Den viden og erfaring der indhentes, bruges til at forbedre behandlingerne og det sker på tværs af alle klinikker.

Vi håber du vil tage godt imod det nye logo og bare rolig, du vil opleve den samme tryghed i et nu endnu stærkere samarbejde.

Fordele for patienter, der benytter en af FysioDanmarks 60 klinikker:

Du bliver tilbudt de bedste og nyeste behandlingsmetoder
Du er sikret behandling af veluddannede og fagligt dygtige medarbejdere
Du er altid sikret en konkurrencedygtig pris på din behandling
Den samme tryghed i et stærkt samarbejde
Vi glæder os til at byde nye og gamle patienter velkommen i klinikken.

FysioDanmark – i de bedste hænder.

Med venlig hilsen FysioDanmark Sønderborg,

Læs mere på www.fysiodanmark.dk eller www.fysiodanmark-soenderborg.dk