Esben T. Bruhn

Jeg er uddannet fysioterapeut i Esbjerg 2011 og har derudover færdiggjort en specialuddannelse som Muskuloskeletal fysioterapeut. Her besidder jeg stor erfaring med undersøgelse, diagnosticering og behandling af smerter i hele bevægeapparatet.

Hos mig får du altid en grundig undersøgelse, hvad enten der er tale om akutte smerter, tilbagevendende smerter eller kroniske smerter. Du vil altid få en kompetent undersøgelse og tilbagemelding samt en vurdering af, om du er det rette sted, eller om du skal til videre til yderligere udredning.

Mit mål er at give dig den bedste undersøgelse og behandling – i tæt samarbejde med dig. Jeg tilstræber at du går herfra med viden om din problematik, behandling/træning, egen håndtering samt prognose.

Arbejdsområder:

Jeg tilser alle patientkategorier og har specialiseret mig i undersøgelse, diagnosticering og behandling af muskuloskeletale problematikker, her særlig nakke-, lænde-, ryg-, og kæbesmerter (eksempelvis hovedpine, diskusprolaps m.m.) samt problematikker i relation til skulder, albue, hofte, knæ og fod (eksempelvis løber-, springerknæ, tennisalbue, hælsmerter, genoptræning efter kors,- ledbåndsskader m.m.) Jeg laver desuden special fremstillede såler til eksempelvis (Hælspore, forfodssmerter, Akillesseneirritation.

Erhvervserfaring

Jeg er uddannet fysioterapeut i Esbjerg 2011 og har lige siden arbejdet som praktiserende fysioterapeut på klinik. Sideløbende har jeg testet og screenet Sønderjyske Håndbold talenter over en årrække.  I 2021 overtog jeg FysioDanmark Sønderborg sammen med min kollega Christian Dirksen. Derudover har jeg færdiggjort en 5 årig specialuddannelse som Muskuloskeletal fysioterapeut i 2017 samt er uddannet golffysioterapeut.