Pas godt på dine medarbejdere

En ordentlig sundhedspolitik på arbejdspladsen er meget mere en blot en klassisk frugtordning – mener vi.

Derfor tilbyder vi virksomhedsaftaler, der er skræddersyet til lige netop jeres behov, og som passer bedst muligt på de ansatte.

Træning

Det er ikke ny viden, at træning skaber både velvære, glæde og øget livskvalitet – udover at give bedre søvn og holde kroppen sund. Dog kan det være svært at få passet ind i en travl hverdag med job, familieliv og sociale aktiviteter. Derfor kan træning og fysisk aktivitet være en rigtig god idé at inkludere i jeres virksomhedspakke, når I vil passe godt på jeres medarbejdere.

Ergonomi

For dårlig ergonomi på arbejdspladsen kan resultere i både arbejdsskader og mere sygefravær. Det er vigtig med en god, ergonomisk arbejdsplads, som forebygger fysisk nedslidning og mindsker både arbejdsskader og sygefravær.

Vi tilbyder grundig undervisning i gode ergonomiske løsninger, justering samt gennemgang af jeres arbejdsplads. Hvis det ønskes, kommer vi gerne med forslag til forebyggende træning.

Massage

Når I tilbyder professionel massage på arbejdspladsen, resulterer det som oftest i, at flere medarbejdere søger hjælp tidligere i et skadesforløb end ellers. Med en massageaftale øges trivslen for medarbejderne, og potentielle alvorlige (arbejds)skader opdages før de bliver kritiske.

Skræddersyet løsninger der passer til din virksomhed

Vi skræddersyer en pakkeløsning, der passer til jeres virksomhed og jeres medarbejderes behov. I pakken kan indgå en eller flere af ovennævnte områder. Bliv inspireret her på siden, og kontakt os for at høre nærmere, hvad vi mere præcist kan gøre for dig og dine ansatte.

Kontakt os med det samme

Og hør mere om dine muligheder.
Tlf.: 74 43 11 45
Mail: sonderborg@fysiodanmark.dk