Et træningscenter med plads til alle

I vores træningscenter vil du blive mødt af et miljø, hvor du kan føle dig godt tilpas og tryg. Vi går højt op i at være et sted med hjemlig stemning, hvor vi snakker med hinanden og kommer hinanden ved. Vi er ikke et træningscenter, der kun passer til én målgruppe – vi har plads til alle.

Kom sikkert i gang med træningen igen

I vores træningsmiljø er der plads til alle, og vi stræber efter, at alle føler sig velkommen og trygge. Når du går gennem dørene til vores træningscenter, vil du blive mødt af et personale med høj faglighed og engagement, der står klar til at hjælpe dig godt i gang med din træning. Du kan også få lagt et personligt træningsprogram med opfølgning, så du bedst muligt opnår de træningsresultater, du ønsker.

Vi sætter fortsat din tryghed, sikkerhed og sundhed højest.

Personlig træningsprogram

Vi tilbyder dig en opstartssamtale med fysioterapeuten, hvor du kan få udarbejdet et træningsprogram efter dine ønsker og behov. Her tilrettelægger I dit personlige program sammen. Herefter kan du benytte træningscentret så ofte du vil, og vi anbefaler, at du træner med udgangspunkt i dit personlige træningsprogram.

Fordelene ved at få lagt et træningsprogram er:

  • Der er større chance for positive og tidlige resultater
  • Der er mindre risiko for overbelastning/skader
  • Motivation og fysiske behov vil spille sammen
  • Du får råd, vejledning og opfølgning fra din personlige træningsvejleder

Er du interesseret i holdtilbud, er det en fordel at snakke med din fysioterapeut om, hvad der gavner dig og evt. om hvilket hold, der vil passe dig bedst.

Holdtræning

Vi har hold for enhver smag –  Derfor burde der være rig mulighed for at finde både noget, der interesserer dig og som passer ind i din kalender. Tag gerne en dialog med din fysioterapeut.

Book en tid online

Har du brug for hjælp, så kan du herunder bestille en tid.