Præstationsfremme og skadeforebyggelse

Med en idrætsfysioterapeut får du en kvalificeret fagperson med ekstra forståelse for de udfordringer og skader, du møder som idrætsudøver.

Ikke kun til skader

En idrætsfysioterapeut behandler ikke kun skader, men har også kompetencerne til at sætte ind på andre områder som præstationsfremme og skadesforebyggelse, som for dig som sportsudøver er vigtige at have for øje. Forskning viser, at supplerende træning som f.eks. et styrketræningsprogram både kan have præstationsfremmende og skadesforebyggende effekt.

Vi udfører tests på dig for at finde ud af, hvor du kan forbedre dig. Det kan både være ift. styrke, kondition, balance eller smidighed. Ud fra dine testresultater kan din idrætsfysioterapeut udarbejde et supplerende træningsprogram, der er skræddersyet til dig og dine fysiske udfordringer og din sport.

Kom hurtigt tilbage til din sport efter en skade

Når du bestiller en tid ved af vores idrætsfysioterapeuter, modtager du en plan for, hvordan din idrætsskade skal behandles og hvor aktiv du må være indtil du er genoptrænet.

Du behøves ingen lægehenvisning for at komme direkte til en idrætsfysioterapeut. Hurtigt behandling betyder ofte, at du kommer hurtigere tilbage til din sport.

Forsikring

Har du en forsikring? En række forsikringsselskaber dækker også fysioterapi.
Kontakt dit forsikringsselskab og hør nærmere.

Tilskud

Har du en lægehenvisning, kan du få tilskud til idrætsfysioterapi hos de fysioterapeuter, der arbejder under sygesikring. Du kan også få tilskud som medlem af Sygeforsikringen Danmark.

Book en tid online

Har du brug for hjælp, så kan du herunder bestille en tid.