LENE DAMSGAARD NIELSEN

Jeg er uddannet RAB-massør (2018) og zoneterapeut (2021) og tilbyder fysiurgisk massage, sportsmassage, zoneterapi, cupping, muskelskrab/GuaSha, og diverse sportsterapeutiske behandlinger. Desuden er jeg er uddannet personlig træner (2012) og ejer af eget fitnesscenter siden 2015 og har gennem de sidste 10 år taget kurser indenfor løb, mobilitet, crosstræning, overvægt blandt børn og unge m.m.

ARBEJDSOMRÅDER

Hos FysioDanmark Sønderborg varetager jeg massage i samarbejde med fysioterapeuten. Jeg skræddersyer desuden personlig træningsforløb til dig lige efter diner ønsker samt står for Boot Camp forløb. Jeg er alsidig og har bred viden om kroppen qua mine uddannelser, kurser og egne bedrifter. Jeg har selv afprøvet en del på egen krop og kender til processerne både hvad angår ups and downs. Jeg sætter mig ind i dig og dine behov og hvordan vi kan få det hele til at hænge sammen i en travl
hverdag.

ERHVERVSERFARING

Uddannet personlig træner siden 2021 samt ejer af eget fitnesscenter siden 2015. Uddannet RAB-massør siden 2018 samt Zoneterapeut siden 2021.