Mange forskellige hold

Vi har noget for enhver smag – i vores træningscenter finder du over 30 forskellige hold du kan deltage på. Du er altid velkommen til at få en gratis prøvetime på et af holdene.

Gratis prøvetime

Vi tilbyder altid en gratis prøvetime på et af vores mange forskellige hold, så du har mulighed for at prøve det og se, om det er noget for dig.

Er du ikke medlem, så ring og book en plads på det hold, du ønsker at prøve.

Holdtræning

Motivation til at komme afsted og i gang med at træne alene kan være svær at finde engang i mellem. Derfor tilbyder vi hver dag masser af forskellige hold, hvor andre træningsglade mennesker mødes og træner sammen – alt imens vores topmotiverede og engagerede instruktører sørger for at gøre din træning effektiv ved at inspirere og motivere dig til at yde dit bedste.

Vi har mere end 30 forskellige hold i ugen, og har helt sikkert også et der passer perfekt til dig!

Les Mills

Du kan udøve det verdenskendte koncept, Les Mills, uanset hvilket fitnesscenter du besøger. Konceptet består af pre-koreograferede hold, som bliver fornyet hver tredje måned.

For at sikre kvaliteten, bliver instruktørerne certificeret hver tredje måned. Vores topmotiverede instruktører sørger for at både koreografien og teknikken er i topklasse. Det er med til at du opnår resultater, undgår skader og forbliver motiveret.

Les Mills har hold til dig, som enten ønsker:

  • Kampstport-præget workout
  • Bedre konditon
  • Velvære for krop og sjæl
  • Øget styrke
  • Sjove dansetimer

De hjælper dig med din træning

Book en holdtime i dag